Markus Schubert

Den legendariske keeperen med hjelm Petr Cech er inne i sin siste sesong i Arsenal, siste kamp med «gutta» blir i Europaliga finalen mot Chelsea. 

Med Cech på vei ut trenger Arsenal en ny andrekeeper, og London-laget skal ha finnet en som passer bra og som i tillegg er på utgående kontrakt. den tyske målvakten Markus Schubert (20) har en meget bra sesong bak seg, men er fortsatt ukjent utenfor Tysklands grenser. – Dynamo Dresten spilleren kan gå gratis til Arsenal allerede nå i sommer melder The Mirror.

Petr Cech kom til Arsenal i 2015 etter elleve troféfylte år i Chelsea.

Les: Arsène Wenger savner Arsenal og fotball: «Jeg kommer tilbake snart»

«Dette er min 20. sesong som profesjonell fotballspiller. Det er 20 år siden jeg signerte min første proffkontrakt. Derfor føles det riktig å gi meg etter endt sesong»

«Jeg har spilt 15 år i Premier League og vunnet det som er å vinne. Jeg føler at jeg har oppnådd alt som er mulig. Jeg skal fortsette å jobbe knallhardt med Arsenal, og håper å ta hjem flere trofe denne sesongen. Jeg ser også fram til å finne ut hva livet inneholder utenfor banen»

Så langt har det blitt fire seriemesterskap, fem FA Cup-titler og tre ligacup-titler. I tillegg har han vunnet mesterligaen én gang, i tillegg til europaligaen.

Les: Trent av Mbappé senior – skal bli like stor som Kylian

Rekorder
37-åringen har Premier League-rekorden i antall kamper uten baklengs (202). Han er også den som har holdt nullen flest ganger i løpet av en sesong (24 i 2004/05) samt antall ganger for samme klubb (162 for Chelsea).