Arsène Wenger savner Arsenal og fotball: «Jeg kommer tilbake snart»

Arsène Wenger

Det er ikke rart man ønsker en pause etter å ha hatt samme stressende jobb i 22 år, nå er Arsenal sin manager legende Arsène Wenger igjen klar for å ta en ny jobb innen fotball. – ifølge han selv er vi allerede litt på overtid. – Da han sluttet i fjor sommer sa Wenger han ville være manager for en ny klubb tidlig i 2019.

I slutten av mai (som ikke lenger er starten på året) snakket den nå 69 år gamle franskmannen med BBC og sier han har tenkt til å komme tilbake til fotballen, men ikke nødvendigvis som manager og ikke så fort som han opprinnelig planla.

Les: Marcello Lippi tilbake som landslagssjef 4.mnd etter han fikk sparken

Wenger har godt med energi og løper en mil hver eneste dag for å holde seg i form.

«Jeg så for meg at jeg raskt ville komme tilbake som manager, men det har vært fint å få litt avstand. Nå står jeg ved et veiskille». Dere vil se meg igjen i fotballen, men om det blir som manager … Jeg vet ikke.»

Dette året har 69-åringen brukt blant annet brukt til veldedighet, konferanser, foredrag og «moteoppdrag» andre lignende ting.

«Det har vært deilig å være litt utenfor rampelyset og ha en litt mindre stressende hverdag», sier mannen som vant Premier League tre ganger som manager for Arsenal.

Les: Bekreftet: Danske Jonas Lössl blir i Premier League

Savner Arsenal
Han tok også med seg sju FA cuptitler etter at han kom til klubben i 1996.

«Jeg savner konkurransen og jeg savner Arsenal fordi jeg la igjen hjertet mitt der. Jeg viet livet mitt til klubben i 22 år. Hvert eneste minutt var for Arsenal. Det vil for alltid være min klubb», sier Wenger.

«Fotball er fortsatt min lidenskap. Jeg kommer tilbake snart, men jeg kan ikke si i hvilken rolle det vil være»