Må minimere usikkerhetene. (foto: arsenal, twitter)

Media har vært etter Solskjær siden sesongstart med å hekte nå-får-han-snart-fyken historien på United-manageren. Etter knallform i Champions League og en sterk Cavani-seier mot Southhampton denne helgen, er det ikke så mye krutt igjen. Nå rettes skytset mot Mikel Arteta.

Spanjolen har hatt en spesielt seig sesongstart etter å ha endt forrige med FA-triumf og stinne av troen på at nå er alt mulig. Da Ulvene til Nuno Santo tok full poengpott mot Arsenal på søndag, må vi scrolle ned til 14. plass på Premier League-tabellen for å finne London-klubben.

Les: United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani

Nå er det ikke bare media som begynner å lukte problemer for Arteta, vi tenker manageren kjenner det selv også. Så hva er løsningen?

I tillegg til alt Arsenal gjør hver eneste dag på treningsfeltet, skal ryggraden i forsvaret styrkes. Ifølge TodoFichajes har Arsenal bestemt seg for sende avgårde et januar-bud på Ibrahima Konate.

Den franske RB Leipzig-midstopperen har sammen med Dayot Upamecano vokst seg store på rekordtid hos Bundesliga-klubben som hentet ham fra Sochaux i 2017.

Les på F7: Den tyske bohemklubben St.Pauli avslører hvor dårlig det står til i klesbransjen

Todofichajes hevder Julian Nagelsmann har full fokus på å holde Liverpool, United og de andre beilerne unna Upamecano, noe som skal åpne opp for Konate-salg.

Selv om RB Leipzig er lite lystne på en januar-exit, skal Arsenal være så gira på å teame opp Konate med Gabriel Magalhaes, at London-klubben kan komme til å bli ekstra overtalende.

Les: Denne gangen blir det overgang på Dybala