Dette var den ene gangen han kunne sette på seg maska. (foto: juventus, twitter)

Etter forrige sesong der Paulo Dybala viste at han fortsatt finner mål i Juve-drakten, trodde vi at det hele hadde roet seg for argentineren. Trodde vi.

Det ser ut til at det aldri skal bli ro rundt Paulo Dybala. De største stjernene ryktes alltid på vei ut eller inn, men i tilfellet Dybala, har det de siste sesongene vært forhold som viser at det er ild under rykterøyken.

Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Denne sesongen har Ronaldo levet 9 scoringer på 7 kamper, mens Dybala har vært innpå i 9 – og står notert med én ensom scoring. Dette holder ikke for argentineren – eller Juventus-supporterne (som ikke har noen medlidenhet for at Dybala ble satt ut av virus nr. 19 i sommer).

Når til og med halvveis glemte Alvaro Morata fosser på med 8 scoringer på 11 kamper, plasseres Dybalas prestasjoner i hylla nederst mot kjellergulvet.

Denne uken måtte Juventus-direktør Fabio Paratici ut og backe Dybala.

-Vi er ikke bekymret for Paulo, det samme som med de Ligt forrige år da nesten alle kritiserte ham, sier Paratici til Sky Sports Italia.

Vi hører hva du sier, men de Ligt var helt fersk i klubben, mens Dybala har løpt rundt med stripete drakt siden 2015.

Neste sommer går Dybala inn i sitt siste år for Juve – uten at partene har kommet til enighet om veien videre. Fortsetter Dybalas tørke og prestasjoner under pari, kan dette også tyde på at argentineren kan være klar for luftforandring.

Ifølge CalcioMercato seiler Paris opp som en sannsynlig destinasjon. Den italienske avisen hevder at Juventus, som i lengre tid har ønsket seg Mauro Icardi, kan bruke Dybala for å få til en byttehandel med PSG.

Vi har tidligere tatt feil når det gjelder Dybala, men setter mye på at endringer skjer denne sommeren for spilleren som om noen få år runder 30.

Les: United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani