Argentinere truer med å gå til sultestreik før VM

Ikke se på Messi, bare følg magefølelsen.

Argentina møter Island til første VM-kamp i Russland. Da starter alvoret for spillere, trenere og noen millioner fotballgale argentinere.

De som fikk gleden av å oppleve VM i fotball 1978 (!)i Argentina, husker sikkert regnet av konfetti som dekket Mario Kempes og de andre nasjonalheltene. Nederland ble senket 3-1 etter ekstraomganger, og livet ble ikke det samme etter dette.

Argentinske landslaget anno 1978

Hva skjer nå når neste generasjon skal følge Messi og de andre håpefulle  i VM i Russland? Er det noe mindre engasjement?

Neppe.

Fotballinteressen sitter i genene til argentinerne, som tok sin første VM-tittel i 1978. Et illustrerende eksempel er ni karer som sitter i et argentinsk fengsel og som varslet at de iverksetter sultestreik.

Det de ønsker å oppnå med dette voldsomme virkemidlet er å få kabel-TV´en reparert så de kan følge Argentinas kamper under VM…

Ifølge ESPN ble kravet nylig sendt i et brev til den lokale dommeren.

Vi visste ikke at det var en menneskerett å kunne følge VM i fotball, men siden det dreier seg om Argentina, regner vi med at dommeren ikke har hjerte til å avslå kravet.

Fotballen fører virkelig med seg noen snodige historier.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste