Vi savner alle en god klem

Det sier seg nesten selv, hvis du elsker å spille for en personlighet som Antonio Conte som er briljant og fullstendig ustabil er det kjedelig og nesten søvndyssende å ledes av en metodiker som Thomas Tuchel. – I går etter i følge Chelsea manageren «Uheldige uttalelser som ikke er hjelper laget» valgte han å ikke ta ut Romelu Lukaku til den svært viktige Premier League kampen mot Liverpool.

Kampen endte 2 – 2 og i praksis ga bort seieren i Premier League til Manchester City. – Chelsea på andreplass ligger etter 19.kamper hele 10.poeng bak.

Tottenham manager Antonio Conte har naturlig nok god oversiktig over hva som foregår i Serie A, de siste årene har 21 år gamle Dusan Vlahović bøttet inn mål. Den serbiske angriperen er notert for hele 18 treff på 22 kamper i Fiorentina-trøya denne høsten. – Tenk hva han kan få til på et bedre lag!!

Hør på Popidol: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

Tidligere har Fiorentinas president, Rocco B. Commisso, bekreftet at 21-åringen ikke vil forlenge kontrakten med klubben, som dermed ønsker å selge giganttalentet for ikke å risikere å miste ham sommeren 2023.

Antonio Conte har blitt sagt å være en stor fan av Vlahović og Tottenham er derfor en av klubbene som ryktes å være interessert i å rekruttere Serie A-stjernen denne sommeren. Men etter at Romelu Lukaku åpent uttalte at han er misfornøyd med situasjonen i Chelsea forrige uke og dagens krisemøte, kan Tottenhams overgangsplaner endre seg drastisk.

Gazzetta dello Sport, melder at Spurs nå kan droppe interessen for Dusan Vlahović og i stedet fokusere på å prøve å rekruttere Lukaku. Antonio Conte og Romelu Lukaku hadde et godt forhold da duoen vant Scudetton med Inter Milan forrige sesong. Belgierens sterke forhold til Conte kan spille en rolle i neste klubbvalg dersom han skulle bli tvunget eller ønsker å forlate Chelsea.

Tottenhams interesse for Romelu Lukaku kan åpne en mulighet for Juventus, som også sies å være interessert i Dusan Vlahović. Det er imidlertid uklart om Serie A-giganten vil klare å møte de økonomiske kravene en rekruttering av angriperen vil medføre. Fiorentina sies å be om rundt 800 millioner kroner for 21-åringen.

Mye kan avgjøres i dag! – Thomas Tuchel fortalte pessen etter 2 – 2 kampen mot Liverpool at det vil bli holdt et møte på mandag og det vil bli tatt en beslutning om Romelu Lukakus situasjon etter at belgieren sist ble vraket.

Lukaku kom nylig med en rekke uttalelser der han blant annet kritiserte at systemet i Chelsea var endret og at han ikke var fornøyd med situasjonen. – Ifølge Thomas Tuchel skapte det for mye støy og fjernet fokus fra forberedelsene til den viktige kampen, og det var grunnen til at Lukaku ble dumpet.

Les: Trøbbel: Donny van de Beeks agentbytte får konsekvenser for fremtiden på Old Trafford

«Han er vår spiller og det er alltid en vei tilbake. Vi fikser det bak lukkede dører, og så snart vi har tatt en avgjørelse, og Romelu vet, kan du like gjerne finne ut av det. Det trenger ikke diskuteres nå»

«La oss se. Vi bestemmer i morgen (mandag, red.), Vi tar et møte og så informerer vi».

Chelsea kjøpte 28 år gamle Romelu Lukaku for rundt 115 millioner euro fra Inter Milan i sommer. Denne sesongen har han så langt scoret syv mål på 18 kamper.