Donny van de Beek

Den nederlandske stjernen Donny van de Beek trodde han kunne si opp avtalen med sin agent før tiden uten at det ville føre til problemer. Under Ole Gunnar Solskjær sin regjeringstid på Old Trafford ble ikke Donny van de Beek den favoritten alle regnet med da han kom fra Ajax sommeren 2020.

For å få spilletid og «respekt» ønsker Donny van de Beek seg bort så fort som overhodet mulig, agenttrøbbel sørger nå effektivt for at han blir værende.

Les: Drittlei innbytterpuls! Svært fristet av interesse fra Tottenham, Arsenal og Bayern München

Den nederlandske landslagets midtbanespiller har kun spilt 67 minutter med Premier League-fotball denne sesongen og ser ut til å sitte fast på benken selv under manager Ralf Rangnick. Behovet for nye nytt har bare blitt enda sterkere for 24 åringen, men sjansen for det kan van de Beek ha ødelagt.

I oktober brøt midtbanespilleren med sin agent Guido Albers etter at et utlån til Everton kollapset i sommer. I stedet valgte van de Beek å bytte til agent Ali Dursan.

Nå melder The Mirror imidlertid at Albers nekter å løslate van de Beek fra en bindende kontrakt de signerte for 18 måneder siden. Det betyr at United-spilleren ser ut til å bli i klubben resten av sesongen.

Hør på Popidol: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

Guido Albers setter seg grundig på bakbeina og med rette, inntil retten bestemmer hvem som er Van de Beek agent blir han sittende i eksisterende kontrakter både med agenten og med Manchester United. Kan ikke fantastisk å bli sittende på benken frem til sommeren 2025.