Ikke happy med situasjonen. (foto: chelsea, twitter)

Det siste året som United-spiller var alt annet enn en dans på roser for Lukaku. Fra å være en av de vasseste målscorerne i verdens tøffeste liga, ble han, som han selv beskrev, hengt ut som Uniteds syndebukk sammen med Pogba og Sanchez for de slette sportslige resultatene . I Serie A sørget Antonio Conte for å coache Lukaku tilbake til gnistrende god form fra sommeren 2019. Det toppet seg med Serie A-tittel og bare Ronaldo foran seg på toppscorerlista. Så tok belgieren valget han nå angrer på.

For et halvt år siden var milliard pluss-overgangen til Chelsea et faktum, der Inter-supporterne ble tatt skikkelig på senga. I et intervju med Sky Italia denne uken unnskyldte Lukaku seg overfor de italienske supporterne for den respektløse måten exiten ble gjort på.

Les: Nå er det Özils tur til å kjøpe seg fotballklubb

-Måten jeg forlot Inter på og kommuniserte med Inter-fansen… Jeg er irritert over det.. Jeg ønsker virkelig å unnskylde til Inter-fansen, fordi jeg synes ikke jeg skulle ha forlatt Inter på den måten jeg gjorde. Jeg skulle ha pratet med dere først, spesielt etter alt dere gjorde for meg, familien min, min mor og sønn…, sa Lukaku til Sky Italia.

Men Lukaku ga seg ikke med å unnskylde, han stakk også en finger i øyet på Thomas Tuchel, der han fortalte han ikke var fornøyd på Stamford Bridge og mente manageren hadde endret spillerformasjonen i forhold til hva Lukaku var fortalt.

Ifølge ESPNs kilde var ikke Chelsea informert om at Lukaku skulle gjennomføre intervjuet, og på søndag ventet straffen: Utelatt av troppen i en av sesongens viktigste kamper mot Liverpool.

Fortsatt litt høye skuldre? (foto: chelsea, twitter)

På fredag fikk Tuchel spørsmålet om hvordan man skulle få det beste ut av Lukaku.

-Trening, trening, spille, trening, spille, trening, søvn, godt kosthold, mye vann, søvn, trening – og ikke gi intervjuer, sa Tuchel tørt ifølge ESPN.

Forrige runde Lukaku spilte for Chelsea gikk det heller ikke så bra. I løpet av tre sesonger (2011-14ble det ti kamper i den blå drakten, mens de to andre sesongene ble tilbrakt på utleie.

Inter Milan-supporterne savner sin Lukaku, og etter belgierens uttalelser denne uken virker det som han savner San Siro.

-Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kommer tilbake til Inter, og ikke bare på slutten av karrieren min, men mens jeg fortsatt er god nok til å vinne flere trofeer, kom det fra 28-åringen Lukaku i intervjuet med Sky Italia. Som for et halvt år siden signerte femårskontrakt med Chelsea…

Ifølge ESPNs kilde er det ingen tegn på at Lukaku ga intervjuet for å tvinge frem en exit fra Chelsea, men skaper likevel usikkerhet rundt hva som skjer i januar og fremover mot sommeren.

Les: Rangnick desperat: Tviholder på Cavani

Uansett, vi ser ikke helt en happy ending for belgieren på Stamford Bridge, denne gangen heller.