Ugurcan Cakir

Sheffield United har skaffet seg en god dose med selvtillit etter å ha levert en langt bedre enn forventet sesong så langt. – De har satt klubbrekord i kjøpet av Sander Berge og skal nå være villig til å sette en ny rekord til sommeren.

Sander Berge gikk fra Genk for 21,5 millioner euro. Sheffield United som vet de er i konkurranse fra flere klubber, blant annet Liverpool, Manchester United, Everton og Southampton er villige å betale opptil 30 millioner euro for Trabzonspor keeper Ugurcan Cakir.

Cakir, 23, har tidligere blitt koblet med Liverpool, og de røde har tilsynelatende fått et tilbud på 15 millioner euro avvist.

Sist måned skrev den tyrkiske avisen Karadeniz Gazetesi de røde fikk avvist et tilbud på 10 millioner, pluss Loris Karius, med håp om å få gjort en avtale i januar.

Nå melder Fotospor at Sheffield United nå har fått et bud på 13 millioner euro avvist da de ser etter et alternativ til Dean Henderson som har fått sitt definitive gjennombrudd denne sesongen. – Det er høyst usikkert de klarer å holde på den utlånte Manchester United keeperen ettersom han står i mål som en gud og stjernekeeper David de Gea med stor sannsynlighet forlater Old Trafford til sommeren.

Les: Goal: United ofrer David de Gea til sommeren

Tyrkisk-fotball melder at Sheffield United-manager Wilder var i Tyrkia forrige helg og så på det interkontinentale derbyet mellom Fenerbahce og Galatasaray.

Den samme kilden hevder Trabzonspor ønsker ideelt sett € 30 millioner for Cakir, men vil vurdere alle tilbud over € 20 millioner. Sheffield United på sin side vil selvsagt kjøpe så billig som mulig, men skal være villig til å møte Trabzonspor på deres krav.

Manchester United har i tillegg til Cakir satt opp den norske spissen Alexander Sørloth på listen de følger med på i Tyrkia ifølge Fotomac.

Les på Popidol: Taylor Swift med skjegg i ny video