Jeg syntes du er best, David. (foto: de gea, twitter)

Vi har alle blitt over-nervøse etter at Loris Karius satte en helt ny standard for keeper-tabber i Champions League-finalen mot Real Madrid. Liverpool-keeperen har siden denne maikvelden i 2018 brukt tiden i Tyrkia for å kjempe seg fri fra forbannelsen. Manchester United har ikke råd til at en av verdens beste keepere også skal begynne å tvile på seg selv.

For nå er også David de Gea godt på vei. Riktignok ikke med såpeglatte Karius-hansker, men ikke mindre utilgivelig.

Tre minutter ut i kampen mot Everton har de Gea full kontroll og er upresset, helt til «full kontroll-følelsen» overtas av panikkfølelsen.

Les: Vendepunktet nådd for United – selv Nemanja Matic har snudd

Dominic Calvert-Lewin og Everton takket pent, og sørget for ledelse på Goodison Park (der de forrige gang gruste United 4-0).

Og den frem til forrige sesong ubestridt beste keeperen i Premier League må igjen innse at han representerer «en sovende Loris Karius» som kan koste Manchester United en tittel.

https://youtu.be/STzWoE5yQE4

Les: MMA-babe Paige VanZant snakker ut i badekaret

Keepere er mennesker som skal kunne gjøre sine feil, men spør United-spillerne om dette skaper uro når medspilleren din med hansker er den som skaper målsjanser for motstanderne.

Det begynner å bli en stund siden de Gea har fomlet det til i kamp, men nå stiller også vi spørsmålet om en langsiktig investering faktisk er å ofre førstekeeperen til sommeren.

Les: Goal: United ofrer David de Gea til sommeren