Maestro. (foto: real, twitter)

Forholdet mellom klubbmanagere og landslagstrenere er til tider rimelig anstrengt. Managere forvalter spilletiden til landslagets spillere, mens landslaget disponerer klubbspillerne når FIFA har satt opp nasjonale kamper. Carlo Ancelotti er garantert rimelig hissig på Juninho.

Nå er ikke det ikke Juninho som trener Brasil, men som direktør for det brasilianske fotballforbundet forteller han om en forespørsel fra Real Madrid Brasil de bare må si nei til.

Les: Pereira legger ut til Sky Sports hvordan han skal redde Everton

VM-billetten er sikret for Brasil før kvalikkampen mot Ecuador dagen før Real Madrids Copa del Rey-kvartfinale mot Athletic. Likevel, å slippe Vinicius, Rodrygo, Casemiro og Eder Militao før denne kampen er uaktuelt.

-Vi kommer ikke til å slippe spillerne. De er nødt til å være hos oss til slutten av FIFA-perioden som løper til 2. februar, sier Juninho ifølge spanske AS.

-Vi har få dager sammen med spillerne og er nødt til å utnytte samlingen nå. Forberedelsene til VM er begynt. Vi er ikke villig til å slippe dem, vi har også fått henvendelser fra andre klubber, sier Juninho.

Kom hjem, for pokker. (foto: real, twitter)

Les: Bruker 170 millioner på spilleren som garantert leverer

Fullt forståelig, men for Carlo Ancelotti betyr det at Copa del Rey trofeet settes på spill. Selv Real Madrid vil merke når fire brasilianske landslagsspillere befinner seg på et fly på kampdag mot Athletic Bilbao.