Vitor Pereira

Benitez er historie uten å skrive historie på Goodison Park. Everton har god trening i prosessen med å hente ny manager, og har sikkert en jakte-permanent-manager-som-skal-lykkes ABC i skuffen. Vitor Pereira viste på onsdag at han befinner seg utenfor det som står i læreboka.

For der Everton tidligere har jobbet iherdig med å holde intervjuprosessen med kandidatene bak lukkede dører, tok Pereira tak i første og beste mikrofon for å prate til verden og Everton-supportere.

Les: Tanguy Ndombele må snart ha rekorden for å sette seg på bakbeina

I et live intervju med Sky Sports på onsdag ettermiddag av det utradisjonelle slaget, fortalte Pereira om møtet med Everton-ledelsen.

-Jeg la frem at laget skulle spille offensiv, ballbesittende fotball. Vi skal få selvtilliten tilbake igjen så laget og de fantastiske supporterne kan få igjen troen. Det det her jeg foreslo for dem, og jeg følte i møtene at de var begeistret og meget positive, deler Pereira med Sky Sports.

Okay… Betyr det at offentliggjøringen kommer denne uken?

-Everton har andre kandidater, og jeg forstår at de trenger tid til å ta beslutningen. De har bedt meg om å vente på beslutningen og vente rolig. De er fornøyd med samtalene våre, og det er alt, avslutter Pereira.

Give us hope! (foto: everton, twitter)

Vi venter sammen med Pereira i spenning på Evertons beslutning som skal redde sesongen og hindre supporterne fra å rive av seg resten av håret.

Les: Bruker 170 millioner på spilleren som garantert leverer