Var noen midtstoppere i manko i sommer. (foto: real, twitter)

Det kokte hos Real Madrid i sommer. Carlo Ancelotti kunne ikke si nei til jobben da klubbpresidenten kalte italieneren tilbake. Det han ikke visste, var at han kom til å få servert et stort hull i midtforsvaret. Først forsvant Sergio Ramos, så var det Rapael Varanes tur. Vi vet ikke om det var av ren desperasjon, men Real-manageren skal ha tatt en telefon til spilleren som hadde gjort seg helt ferdig med Premier League.

David Luiz.

Les: Manchester United har en gigantisk fordel

Da den brasilianske midtstopperen overraskende tok overgangen fra Chelsea til byrival Arsenal i 2019, var det ikke få som stusset. Det viste seg også å være en tabbe. Noen få uker etter overgangen fikk Unai Emery sparken. Da Mikel Arteta kom på plass rett før julaften, ble det forholdsvis raskt klart at David Luiz ikke var det første spanjolen tenkte på da han sto opp om morgenen.

Carlo Ancelotti skal ha tenkt hardt på sin tidligere Chelsea-spiller.

Ifølge Globo Esporte fikk 34-åringen et uformelt tilbud om å spille for Real Madrid. Ancelotti skal ha tatt kontakt med spilleren han ledet i 2011 på Stamford Bridge for å lodde interessen.

Luiz tok ikke innkallingen fra kongeklubben på samme måte som Ancelotti, og tok flyet hjem til Brasil for å avslutte karrieren hos Flamengo.

Les på Engelske klubber: Sean Dyche signerer for å gi Klopp og de andre mer trøbbel

Vi tror fremstøtet uansett ikke var helt gjennomtenkt av Ancelotti. La Liga-klubber har tre plasser i troppen til spillere utenfor EU, der trioen Vincius Jr., Rodrygo og Eder Militao allerede fyller kvoten.

Har kommet seg hjem. (foto: arsenal, twitter)

Uansett, for David Luiz var det i det minste en anerkjennelse av jobben han har gjort – og kruttet han som 34-åring fortsatt har i krøllene.

Les: Inn for hjerteoperasjon