Har draget.

Det er ikke så mange uken siden vi begynte å skrive om at flere hos Real Madrid vil leve Everton-drømmen etter sesonger med minst én kald skulder fra Zidane. Nå øker ryktene i styrke.

Det er kombinasjonen Daily Mail og spanske Mundo Deportivo som hevder Everton skraper sammen et bud på rundt 20 millioner euro.

Les: ESPN: Borussia Dortmund har fått på plass en spesielt verdifull signatur

Ikke så voldsomt mye for en Real Madrid-spiller, sier du? Real skal ha vært så ivrige etter å slippe James Rodrigez fra lønnsbudsjettet at de lot kolombianeren spasere uten kostnand til den blå delen av Liverpool. Rodriguez dro til fra start og har mer på lager.

Nå skal Carlo Ancelotti være ute etter det neste pushet som skal sørge for at Everton ikke mister den gode farten de startet med på begynnelsen av sesongen.

Løsningen skal være Isco.

Ifølge Mundo Deportivo er røyksignaler fra Madrid sendt om at 20 millioner euro skal være tallet de tenker på. Isco er på god fot med Rodrigeuz og har gode minner fra tiden med Ancelotti som Real-manager. Når det var italieneren som hentet inn Isco fra Valencia til Madrid i 2013, er det nødvendigvis sterke bånd mellom de to.

Les på Engelske klubber: Manchester United gjør seg lekre for Ronaldo

I 2014 hevet manageren og læregutt Isco Champions League-trofeet sammen. Nå trenger Isco spilletid der det teller for å gjøre seg aktuell hos Luis Enrique før EM, Ancelotti trenger én som har spilt for det mest suksessrike laget de siste syv årene og kjent på hva som må til for å løfte de største trofeene.

Dette skjer. Hvis ikke da noen andre når frem til ISCO først: Carlo Ancelotti er ikke alene om å ønske seg Isco gjenforening

Les: Send Paul Pogba til Antonio Conte!