"Isco er en fantastisk spiller".

Carlo Ancelotti har suksess med Everton selv om det har buttet litt i det siste i Premier League. – Managerlegenden har lyst til å styrke laget med en han har samarbeidet med før.

Isco hadde glede av å starte sin karriere i Real Madrid i 2013 under Ancelotti sin ledelse, ironien nå, hvis det er noen, Ancelotti sin arvtager Rafael Benítez (tok over i 2015) ønsker å hente Isco til den kinesiske søkkrike klubben Dalian Professional. – De er i stand hvis de ønsker å overby hvem det skal være.

I sommer hentet Everton James Rodriguez fra Real Madrid som vi skrev om for noen dager siden er Isco ikke en del av fremtiden i Real Madrid etter han med all tydelighet viste sin misnøye med lite spilletid.

Les på Engelske klubber: Alle som kom og dro fra Everton sommeren 2020

I januar var Isco høyt på listen til Liverpool manager Jürgen Klopp, men corona-pandemien sørget effektivt for at det ikke ble en overgang til Anfield i sommer. – Etter Isco sin misnøye med tilværelsen i Real Madrid kom til overflaten har flere stilt spørsmålet om interessen er der fortsatt uten å gi noe svar.

Blålink: TBG- We Go Beyond