På etterskudd. (foto: arsenal, twitter)

Halve Frankrike skulle korona-trøste seg innendørs med å se Les Bleus kjøre over Finland i vennskapskamp. Det endte med en gedigen 0-2 skuffelse og rett inn i en dyp kollektiv fotballdepresjon.

Og selvfølgelig ble Pogba pekt ut som en av syndebukkene. L´Equipe strakk seg såvidt til å gi United-spilleren 3/10 i rating, noe som sendte Didier Deschamps ut for å forklare situasjonen rundt helten fra VM 2018.

Les: Vil ta innersvingen på Manchester United ved å tilby Christian Eriksen

-Han er ikke i sin beste form akkurat nå, og det visste vi allerede før kampen mot Finland. Som alle spillere som ikke har en god situasjon i klubblaget, er det tøft. Pogba er selvfølgelig mentalt påvirket av situasjonen i Manchester United, sier Deschamps ifølge Goal.com.

Og legger til at Pogba er typen til å klare å jobbe seg ut av det.

For oss bringer dette minner om den siste tiden med Lukaku på Old Trafford. Fra å ha vært en gigant i Premier League, gikk all luft ut av belgieren og formen og innsatsviljen ble det gjentatte temaet etter at spissen var kost uten nytte hos United. Så kom valget om å sende Lukaku til Antonio Conte.

Les på Engelske klubber: Serie A-klubber jakter Leeds keeper – kommer garantert til å mislykkes

Inter Milan-manageren startet umiddelbart med en total re-makeover av spisskjempen, og gjorde Lukaku i løpet av rekordtid om til den en av de vasseste angrepsspillerne i Europa. Dette bare måneder etter at «feitingen» Lukaku hadde forlatt øya der han en gang var den store stjernen.

Vi har derfor bare ett råd til United: Lei Pogba ut til Antonio Conte for resten av sesongen og hent den franske verdensmesteren tilbake når han er i lynende god form og kvitt spøkelsene som henger rundt ham på Old Trafford.

Les: Vil ta innersvingen på Manchester United ved å tilby Christian Eriksen