Januzay fikk i det minste med seg noen gode minner også på Old Trafford. (foto: united)

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening.

Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho.

Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Tyler Reid (23)

Var fast på Uniteds U18-lag, men fikk med seg bare én førstelagskamp i løpet av de tre årene i United-drakt.

I oktober 2020 signerte forsvarsspilleren for Nations League-klubben Woking…

Paddy McNair (25)

Slo igjennom under Louis van Gaal, men forsvant til Sunderland i 2016. Spiller nå for Middlesbrough og er fast på det nord-irske landslaget.

Les: Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney

Donald Love (25)

Fikk to kamper for førstelaget før det bar over til Sunderland. Har ikke klart å holde Championship-nivå og løper nå rundt for Shrewsbury Town i League One.

Tyler Blackett (26)

Var på utlån til tre klubber før defintiv exit fra Old Trafford kom i 2016. Ble hentet til Reading da Jaap Stam var manager. Det ble 122 kamper for the Royals før han byttet til Nottingham Forest-drakta i 2020.

Les: «The Baddest Man On The Planet» er tilbake

Will Keane (27)

Keane var spådd en lysende United-fremtid etter å ha fremstått som en scoringsmaskin for reservelaget. Så smalt det i kneet og down he went.

Spissen fortsatte hos Hull City, før han rykket videre til Ipswich og Wigan.

James Weir (25)

Fulgte med Will Keane til Hull og deres kamp for å overleve i Premier League. Gikk over til Bolton i 2019 – før han endte hos slovakiske Pohronie…

Morgan Schneiderlin (31)

Ble hentet til United for 24 millioner pund med høye forventninger satt til seg i 2015. Det ble med forventningene. 8 kamper under Mourinho før det bar til Everton i 2017. Heller ikke her gikk det som planlagt, noe som har sendt midtbanespilleren til Nice i 2020.

Les: «Domenico Berardi er verdt minst 50 millioner euro»

Memphis Depay (26)

Løven som ikke klarte å brøle på Old Trafford. Hos Lyon har nederlenderen reist seg til de grader, og har fått Ronald Koeman hos Barcelona til å definere Depay som drømmespilleren.

Sean Goss (25)

Han imponerte hos reservene men slapp aldri til på førstelaget. Ble solgt til QPR, fikk noen leieopphold i Skottland, før det ble permanent overgang til Shrewsbury i 2019.

Josh Harrop (24)

Fikk seniordebuten mot Crystal Palace i 2017 og og dro til med scoring. Takket nei til forlengelse hos United (!) og ja til Preston North End (!). Har spilt 80 kamper for Championship-klubben siden overgangen i 2017.

Les: Antonio Valencia skviser ut minst en sesong til

Adnan Januzaj (25)

Forventningene til vingen var skyhøye. Også her ble det med forventningene med påfølgende utlån. Har revitalisert karrieren hos Real Sociedad siden 2017, klubben som har gnistret til i La Liga denne sesongen.

Guillermo Varela (27)

Kom fra Penarol i 2013, fikk 11 førstelagskamper hos United, sendt så tilbake til barndomsklubben i 2017. Høyrebacken returnerte til Europa og FC København. Fikk dermed spille mot United i Europaliga-kvartfinalen i 2019. Er for tiden på utleie hos Dynamo Moskva.

Henrikh Mkhitaryan (31)

Ble sendt til Arsenal som byttemiddel for Alexis Sanchez. Slo aldri til på Emirates Stadium, dro over til Roma på utlån, smalt til fra start, fikk permanent overgang i 2020.

Sam Johnstone (27)

Har vært hvileløst på utleie – ti i rekken. Fikk til slutt permanent overgang til West Bromwich og har vært der siden. Her har keeperen strålt, og var en stor bidragsyter som nr. 1 til å sende The Baggies tilbake i Premier League.

Daley Blind (30)

Var nummer 1 hos van Gaal, noe som automatisk plasserte ham bakover hos Mourinho. Endte med å bli solgt til Ajax hvor han fikk med seg moroa i Champions League – adskillig lystigere enn situasjonen hos sin tidligere arbeidsgiver.

Les: Real Madrid anbefales å droppe Erling Haaland