Marti Cifuentes

Hva som har skjedd på bak lukkede dører i kommunikasjonen mellom Aalborg og Hammarby er så langt holdt hemmelig. – Suksesstrener Marti Cifuentes som ikke fikk være med på danskenes treningsleir er nå er på plass i Sverige.

AaB og Hammarby kom til en avtale som sender Marti Cifuentes til Sverige umiddelbart, og det er hovedtreneren glad for, siden han gleder seg til å komme i gang.

Les: Avbryter pensjonisttilværelsen

Etter noen uker med tautrekking ble AaB og Hammarby mandag kveld enige om en avtale, som sender Marti Cifuentes til den svenske klubben med umiddelbar virkning.

Dette er noe Hammarby har jobbet hardt for å få på plass, og derfor er det nå på tide at de begynner å planlegge den kommende sesongen i Allsvenskan.

– Det er godt å ha Marti på plass. Selv om vi har jobbet med en forhåndsbestemt plan for sesongen de siste to ukene, føler jeg at det er på tide å sette i gang.

Les: Mirakelmannen sparket etter kun 14 kamper

– Vi har jobbet for å få Marti hit så tidlig som mulig, samtidig som vi har full forståelse for Aalborgs situasjon. Nå er han her, og vi kan se fremover og sette sammen hele bildet for årets sesong, sier sportssjef Jesper Jansson til klubbens hjemmeside.

Cifuentes har allerede sin første arbeidsdag på tirsdag, hvor han møter troppen for første gang, og det er alltid en spesiell opplevelse, sier den glade spanjolen.

– Jeg er veldig glad for å endelig være her og gleder meg til å begynne å jobbe med mine nye kolleger og med spillerne.

– Det er alltid spesielt å møte en ny spillergruppe, og det er selvfølgelig viktig at vi blir kjent med hverandre nå, og det skal bli gøy å begynne å jobbe på banen og legge grunnlaget for spillet vårt.

39 år gamle Marti Cifuentes kom til AaB for et drøyt år siden, hvor det siden har blitt til 40 kamper på sidelinjen for den danske klubben.