Philippe Coutinho

Liverpool vurderer å hente Philippe Coutinho tilbake til Anfield i sommer – men bare hvis prisen er riktig. – Den tidligere Liverpool-spilleren flyttet til Bayern München fra Barcelona på lån for denne sesongen, og den tyske klubben har en opsjon på å kjøpe på slutten av sesongen. – Ingen avgjørelse er tatt enda.

Til tross for at han scoret åtte Bundesliga-mål og sørget for seks assists, har Coutinho skjelden fått starte, og deres administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge, er ikke helt overbevist av brasilianeren.

Les: Fikk ikke kontrakten han ønsket av Chelsea, neste stopp Tottenham

Barcelona vet ikke hva de skal gjøre med Coutinho og hvis han kommer tilbake til Spania, noe som er svært sannsynlig vil de forsøke å selge han videre. – Det vil være tilnærmet umulig å få tilbake investeringen på 140 millioner pund fra 2018, de skal være heldige de lander noen som er villige til å by halvparten.

Skulle spilleren komme tilbake til Barcelona i sommer, er det sannsynlig at LaLiga-gigantene vil prøve å flytte Coutinho – en investering på 140 millioner pund i januar 2018 – igjen. Men å finne en kjøper kan være vanskelig.

Overgangen fra Liverpool var ikke «vennlig» og fans og manager Jurgen Klopp var for å i det forsiktig skikkelig forbanna. – Nye penger og mulighet til å «bygge» opp laget på nytt ble startskuddet på en historisk bra periode for Liverpool som har gitt de Champions League seier og snart blir de suverene Premier League mestre.

Klopp har på direkte spørsmål om Coutinho svart usedvanlig unnvikende: “Vi kommenterer ikke disse tingene. Det er det samme svaret som om det ikke er veldig sannsynlig for oss å gjøre noe, får vi se».

“Slik gjør vi det, alltid. Hvis ingenting skjer, var det ikke det rette alternativet for oss. Vi vil ikke gjøre signeringer bare for å signere noen, det er det. «

Imidlertid antas Klopp å søke en mer kreativ tilstedeværelse tilbake i troppen sin i sommer, og med både Adam Lallana og Xherdan Shaqiri som skal videre, vil det være en åpning i Liverpools angripende midtbaneareal.

Den spanske avisen Sport hevder Liverpools interesse for Coutinho forblir ‘åpen’ og at Liverpool og Klopp kunne blitt gjenforent med spilleren i sommer hvis prisen ble vurdert som god.

Les: «Ingen unnskyldninger igjen for Mourinho»

Coutinho er ferdig som Barcelona-spiller og Los Blaugrana vil enten selge han til redusert pris eller sendes ut på et nytt utlån.

Liverpool er ikke alene, Paris Saint-germain er som alltid på ballen og i det siste har også Chelsea ymtet frempå at de kan være interessert.

Liverpools førstevalg, Kai Havertz, kan vise seg å være for kostbar, regner Sport med at en retur til Anfield for Coutinho ennå ikke kan utelukkes.

 McManaman støtter Coutinho-retur
Steve McManaman kan også se en retur tilbake til Anfield for Coutinho. Den tidligere Reds-stjernen sa sist forrige måned: “Jeg ville ikke ha noe imot å se Coutinho tilbake. Han er en strålende spiller, men mye av det handler bare om økonomi.

“Hvis de kan få Coutinho tilbake for en rimelig sum og potensielt selge et par spillere som ikke spiller regelmessig, kan det fungere. Det er rykter om at Xherdan Shaqiri kan dra og Adam Lallana vil kanskje spille oftere.

«Hvis det er ledig plass, vil jeg absolutt like Coutinho tilbake, da han var en fantastisk spiller for Liverpool. Han er den typen spillere som når plan A ikke fungerer, kan endre spillet.

«Han scoret noen utrolige mål for Liverpool, og selv om han måtte vinne fansen etter at han ba om å «dra til helvete», tror jeg at de fleste fans vil kjenne igjen hvor bra han var for Liverpool,» la McManaman til.

“Det ser ut til at han har tapt seg litt i øyeblikket, han trenger litt TLC og en arm rundt seg, gjør han ikke? Så hvis han vil komme tilbake til Liverpool og avtalen var bra, ville jeg ikke ha noen betenkeligheter med å ta ham tilbake fordi han er en herlig spiller. ”

Coutinho har også gitt kommentarer om suksessen Liverpool har hatt siden han gikk av, med brasilianske ordtak: “Liverpool flyr, og det overrasker meg ikke.

”Vi har sett det allerede i fjor da de vant Champions League, men jeg er heller ikke overrasket på grunn av deres fantastiske tropp og manager.

«Jeg er så glad for dem, fordi jeg har så mange venner der, tidligere lagkamerater, så jeg er bare så glad for dem, men det er alt.