Under EM i 2012 viste Nicklas Bendtner frem underbuksa og måtte betale bot på 800 000 kroner.

Den vanlige «mannen i gata» har vært over gjennomsnittet opptatt av hva som skjer i livet til Nicklas Bendtner. og da han kom i krangel med en taxisjåfør fikk i alle anledning til å grafse litt ekstra.

Må melder DR (Danmarks radio) at en rekke politibetjenter og andre med tilgang til personopplysninger innen politiet har sett nærmere på «mappa» til den tidligere Arsenal, Juventus og Rosenborg spilleren.

Og hvis du lurte, det er ulovlig.

Les: Harry Kane ser seg om etter noe bedre

En rekke politifolk måtte stå skolerett etter at de urettmessig har sett nærmere på Nicklas Bendtners voldssak. Nemlig at de har blitt innkalt til offisielle intervjuer eller rapportert til det uavhengige politiets klagekontor (DUP).

Det viser en rekke dokumenter fra Rikspolitiet og Justisdepartementet, som DR har fått tilgang til.

Bendtners forsvarsadvokat, Anders Németh, sier at han ville undersøke på denne aktiviteten i Bendtners sak. Han har gitt informasjonen til Bendtner.

«I disse krenkelsestidene, der mange er opptatt med å være sinte i forskjellige sammenhenger, har Nicklas valgt å ta det med ro, og han ser på det som en misforstått fotballinteresse», forteller Németh til DR.

52 politibetjenter oppsøkte saken, og av de 50 fra politiet i København som håndterte saken. De to siste kom fra Nordsjællands politi og rikspolitiet.

Totalt har ti personer fra København-politiet urettmessig sett nærmere på Bendtners sak.

Les: Dansk ving tilbake i Norge

Nicklas Bendtner endte med 50 dager med fotlenke og måtte betalte en bot på 1500 kroner. Det skjedde etter en episode 9. september 2018, der han ble funnet skyldig i grov vold mot en taxisjåfør. Her ga den tidligere landslagsspilleren føreren en knyttneve i ansiktet etter en krangel om regningen. (Eller fem fingre som Martin Schanche ville sagt)

Straffeutmålingen skjedde i begynnelsen av 2019, da Bendtner måtte oppholde seg i leiligheten sin i København. Den daværende Rosenborg-spilleren kom deretter tilbake til Trondheim, men byttet til FC København til sommeren.

Nå er Bendtner klubbløs og den siste kunngjøringen er at han vurderer om han skal avslutte karrièren.