Ajax tildeles straff i forbindelse med Champions League

Top Article ad

Ajax har bare blitt tildelt 833 billetter til bortekampen mot Chelsea i Champions League på grunn av tidligere uro forårsaket av klubbens fans.

Når Ajax møter Chelsea til bortemøte i Champions League i november, vil det ikke være med mange nederlandske fans på tribunen. – Det bråkmakerne ikke skjønner er at de skader sin egen klubb.

Les: David Beckham sikter seg inn mot den største signeringen i verden

«Ajax nettopp mottatt kun 833 billetter til kampen i London på grunn av ‘uro hos Ajax-fans i Europa generelt og i Storbritannia spesielt’. Ajax har mottatt denne meldingen fra lokale myndigheter»

Det begynner å bli en vane for klubben at deres fans oppfører seg dårlig, dette er et problem som har vart i mange år. – UEFA og flere nasjonale forbund, inkluderte det Nederlandske signaliserer med straffen at kursen må endres, tiltakene blir flere og mer alvorlige hvis ikke det ryddes opp. I siste instans kan Ajax nektes deltagelse i internasjonale turneringer.

«Det ble bestemt i dag at Ajax vil bli tildelt den nedre delen av Stamford Bridge, noe som dessverre betyr at bare 833 fans kan få tilgang til kampen», skriver Ajax på sin hjemmeside.

Tidligere i år fikk Ajax-fansen negativ omtale på grunn av uro – inkludert på bortekamper mot Juventus, der 54 ble arrestert for å ha båret våpen. Mot Tottenham ble det også slåsskamper i Londons gater.

Les på Popidol: Elever prøvekaniner for uferdig makkverk