Da broren til emiren av Qatar Khalifah Bin Hamad Al Thani for noen uker siden annonserte at Lionel Messi var enig med den Qatar eide søkkrike franske klubben, lenge før Paris Saint-Germain annonserte sin avtale med Lionel Messi skapte det bølger.

Han fikk rett og nå som han har fått sin designer til å manipulere inn et bilde av Cristiano Ronaldo i en Paris Saint-Germain drakt har han rett og slett satt fyr på internett.

Les: Marca: Real Madrid har sendt et første Kylian Mbappe bud

Tanken om en «classico» hver uke, men med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på samme lag er både spennende og litt overveldende. Khalifah Bin Hamad Al Thani satte sinnene i kok hos Juventus sine eiere, men det stoppet ikke med det, han var nødt til å tvitre om Real Madrid stjerne Vinicius også.

Tidligere i dag lastet han opp et bilde av Cristiano Ronaldo og Leo Messi med Paris Saint-Germain-drakter med teksten «kanskje» på flere språk.

Les: Broren til Emiren av Qatar bekrefter at Lionel Messi vil signere

Meldingen ble raskt møtt med et svar fra et medlem av Agnelli -familien, Lapo Elkann, som eier Juventus.

«CR7 er en Juventus FC -spiller. Det er respektløst å fortsette å legge andre skjorter på ham som om han var et klistremerke,» skrev Elkann.

«Hvis han bytter lag, uansett hvor han går, vil han ha respekt som mann og som idrettsutøver. For oss er fotball en lidenskap i generasjoner».

Les: Verken Bodø/Glimt eller Patrick Berg lar seg friste av Heerenveen

Vinicius Junior
Khalifah Bin Hamad Al Thani fortsatte med å legge ut en annen gåtefull tweet, denne gangen om Real Madrids Vinicius Junior.

«Se på telefonen din,» skrev han, med et bilde av den brasilianske angriperen som feiret et mål.

Det er ikke kjent om PSG vil gå etter unggutten, men bildet og tweeten til Khalifah Bin Hamad Al Thani har gitt opphav til mange spekulasjoner, gitt hans forhold til PSG -eierne.

PSG har tidligere vært knyttet til brasilianeren, og nå som Los Blancos som går etter Kylian Mbappe, kan en bytteavtale ligge i luften.

Tenåringens tre mål i de to første kampene denne sesongen har gitt håp om at han vil ta en mer fremtredende rolle i Madrid denne sesongen.