Det trenger ikke stupe kråke om natten på stadion for å ha de gøy i Bodø/Glimt. – De siste årene har de regjerende seriemestrene klar å lage en kultur veldig mange har lyst til å være en del av. Det synes på spillestil, resultater og hva klubber ute i Europa opplever når de kommer med tilbud de er vant til å få positive svar på.

Denne sesongen begynner det allerede å bi rimelig klart kampen om seriegullet vil stå mellom Molde, Bodø/Glimt og Rosenborg og med Lillestrøm som en slags joker på siden. 23 år gamle Patrick Berg som også blitt en sentral skikkelse på landslaget er sterkt ønsket av den nederlandske klubben Heerenveen.

Les: Xherdan Shaqiri er bare en legesjekk unna vesentlig mer spilletid

Les: Lettere irritert Noah Holm velger Norge

VG skriver Heerenveen har kommet opp med et bud på som ikke har fristet noen.

Bodø/Glimt har en god økonomi og spill i Europa gir ekstra inntekter, om to dager spiller Bodø/Glimt om en plass i Conference League-gruppespillet når de tar imot Zalgiris til returkamp etter 2–2-oppgjøret i Litauen forrige uke.

– Seier i den kampen gir minst 30 millioner i ekstra inntekter.

I gruppespillet tjener man drøye fem millioner kroner per seier og 1,7 millioner kroner per uavgjort, på Eurosport sine sider seg du oversikten.

Glimt avslo tidligere i sommer et bud fra en gresk klubb som var villig til å betale over 20 millioner kroner for Berg. Også Marius Lode, Fredrik Bjørkan og Erik Botheim er spillere som har interesse fra utlandet og som Bodø/Glimt ikke ønsker å selge med mindre det kommer noen særdeles gode bud.

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant