Kylian Mbappe ser opp og frem

Real Madrid har gjort sitt første trekk selv om president Florentino Perez for få dager siden sa de ikke ville gjøre noe før Paris Saint-Germain tok kontakt. – Vel de har ikke tatt kontakt, men de har ikke klart å få til en forlengelse heller.

Los Blancos har i følge Marca lagt et tilbud på bordet til Paris Saint-Germain i håp om å signere Kylian Mbappe i sommer. – 160 millioner euro er lagt på bordet for å lokke VM -vinneren fra Parc des Princes.

Les: L ´Equipe: Ronaldo presser på for spektakulær overgang til Premier League

Real Madrid -presidenten er av den oppfatning at summen som tilbys er mer enn rimelig for en spiller hvis kontrakt utløper om bare ett år. – Det begynner å haste, sommerens overgangsvindu stenger midnatt tirsdag 31.august.

Ingen i Real Madrid har kommet med noen offentlige kommentarer om Mbappe siden mai, og klubben vil fortsette å følge den fremgangsmåten til vinduet er lukket. De vil være respektfulle, og de har gjort interessen sin konkret ved å presentere PSG sitt første tilbud.

PSG vet at Mbappe ønsker å forlate klubben. Han har gjort det klart at han ikke har planer om å fornye, og at han ønsker å spille for Real Madrid, noe som fører til tvil i Paris. De hadde vært sikre på at han til slutt ville fornye, selv om det har endret seg.

Les: Glimrende løsning for Alexander Sørloth!

Nå, med et tilbud på 160 millioner euro til PSG, må Real Madrid bare vente og se.