Dette er ikke nok for agenten.(foto: united, twitter)

Manchester United har Donny van de Beek som signering denne sommeren. Punktum. Da Bruno Fernandes ble hentet inn i januar, ble portugiseren kastet rett inn og gitt muligheten til å etablere seg lynraskt (til inntoget av virus nr. 19). Nederlenderen Solskjær beskriver som en stjernespiller, får et noe annet opplegg.

Van de Beek fikk sin debut i sesongåpningen og svarte med Uniteds eneste scoring. Dette skulle åpne døren inn på førsteelleveren, men har så langt gitt to av tre kamper fra benken, den siste i 3-2 seieren over Brighton. Dette irriterer nederlenderens agent skikkelig.

Les: Koulibaly ble presentert som ny spiller i Premier League

-En innbytter! Jeg liker det ikke i det hele tatt. Jeg kunne ikke ha gjort det selv, innbytte med fire minutter igjen å spille. Da hadde det vært bedre å la meg sitte, hyler agent Sjaak Swart til VoetbalPrimeur.

På onsdag er det igjen opp mot Brighton, denne gangen i Carabao Cup. Vi tipper van de Beek stiller fra start. Der agenten hyler, ser vi en plan om å integrere van de Beek raskt i laget, men ikke for raskt i verdens tøffeste liga.

Ta det rolig, Swart, dette blir bra.

Les: Neymar slapp billig fra det