Adrien Rabiot med kamerater

Den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot var i ung alder en del av Manchester City, men dro videre lenge før det var snakk om spill på førstelaget. – Sommeren 2009 ble den nå 26 år gamle Juventus spilleren en del av ungdomssatsningen til Paris Saint-Germain.

Rabiot som var en standhaftig og lojal PSG spiller avviste tilbud fra alle, inkludert store klubber i England og Tyskland, men da mamma Rabiot tok opp kampen om mer spilletid og en bedre kontrakt ble det mye rabalder som i juli 2019 førte til en overgang til Juventus.

Les: Dennis Johnsen og gjengen gjør Sergio Romero endelig happy

Juventus sin hjemvendte manager Massimiliano Allegri har av en eller annen grunn tro på at han kan få Manchester Uniteds nederlandske benkesliter Donny Van de Beek til å blomstre hos dem. Han skal være villig til å selge Adrien Rabiot for å finansiere en overgang den tidligere Ajax-stjernen eller Monaco komet Aurélien Tchouaméni.

Juventus vet at Newcastle plutselig har masse penger og som alle nyrike villige til å betale overpris. Calciomercato melder at ønsket er å gjennomføre en overgang i januar.

Les: Matcher Haaland og Mbappé

Adrien Rabiot spiller mer og tjener mer i Torino, så mamma er fornøyd. I flere intervjuer med franske medier forteller Rabiot han savner livet i Paris.