Bilde tatt før skaden.

Fotballverden har de siste sesongene pratet om hvordan Haaland og Mbappé tar over kampen om de gyldne støvlene etter Ronaldo/Messi. Battle of the giants. En annen 21-åring er fast bestemt på å gjøre denne duoen om til en trio.

Samtidig med at Haaland løp rundt i østerrisk liga, ble Joao Felix kjøpt av Atletico for rundt 1,3 milliarder. Haaland dundret på i Champions League, ble hentet til Dortmund og så seg aldri tilbake. For Felix har de siste sesongene vært en blandet opplevelse.

Les: Sky Sports: Brendan Rodgers er ikke interessert

Mens Haaland har skutt seg inn i verdenstoppen på overgangsmarkedet, vurderes Felix nå av transfermarkt.com til «bare» 70 millioner euro. 19 scoringer på 81 Atletico-kamper på portugiseren er skikkelig tamt i forhold til Haalands 68 på 67 Dortmund-kamper.

Likevel, Felix advarer at Haaland kan vente mer konkurranse de kommende sesongene. På spørsmål om han kan konkurrere med Mbappé og Haaland, var svaret klart.

Les på Engelsk klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

-Det kan jeg. Jeg har ikke nådd mitt beste nivå enda. I de siste par sesongene har jeg blitt rammet av flere skader, og jeg har ennå ikke hatt en skadefri sesong. Når det skjer, så tror jeg på at jeg kjemper om plassen med dem, sier Felix til brasilianske TNT Sports.

Felix (foto: atletico, twitter)

Vi ønsker portugiseren lykke til med at det skjer, men det er ser ikke akkurat ut som Haaland eller Mbappé har planer om å stå å vente på Felix.

Les: Kampklar Georginio Wijnaldum har ennå ikke fått snakket med Mauricio Pochettino