Føler seg hjemme etter noen timer i kanalbyen. (foto: venezia, twitter)

Venezia har kommet litt skjevt ut fra hoppkanten og står med 12 baklengs på 7 kamper. Nå er Sergio Romero satt på saken.

Dennis Johnsen og gjengen får dermed en sisteskanse som har har gått noen solide runder, først for Sampdoria, så seks år på Old Trafford.

Les: Matcher Haaland og Mbappé

Etter en mindre harmonisk exit fra United i juni, bar det ut på markedet som free transfer. Argentineren har holdt seg i form i hjemlandet og lover han skal gi Venezia det beste han viste hos Sampdoria og United. For 34-åringen blir de yngre spillerne som Dennis Johnsen en skikkelig vitamininnsprøytning.

-Venezia har fulgt meg i to-tre uker, hvor de ventet på min endelige beslutning. Jeg liker virkelig dette laget, som er fylt med unge spillere og føler meg ung, begynner Romero på pressemøtet etter signeringen.

Del av ungdomskilden til Romero. (c) Bilde. Venezia FC: Dennis Johnsen

Les på Engelske klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

-Det er en solid klubb, og jeg tror at laget har alt som krever for å bli i Serie A, sier Romero.

Som innrømmer at det siste året var alt annet enn A4.

-Det var et underlig år for meg, for jeg trente hele året hos United. Noen dager trente jeg alene, fordi laget forberedte seg til kamp. Jeg har holdt formen ved like i Argentina, og jeg vil bevise at jeg er den samme Sergio som jeg var i Sampdoria og i Manchester, avslutter 34-åringen.

Romero har funnet ungdomskilden i Venezia, Johnsen og gjengen har funnet en keeper som har potensialet til å gjøre forskjellen som gir overlevelse i Serie A. Høres ut som en perfect match.

Les: ESPN: Jesse Lingard får muligheten til gjenforening med Zlatan