På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Vi syntes vi ikke skriver om annet enn Uniteds mange fremstøt på overgangsmarkedet, men med under en uke igjen av overgangsmarkedet og en Gary Neville som skriker etter 3-4 forsterkninger til, kan mye skje. Nå hevdes det fra tysk hold at 80 % av overgangen vi ikke har fått med oss er på plass.

Det er tyske Sport1 som hevder Ainsley Maitland Niles er godt på vei til United («80 av overgangen unnagjort») etter en god start på sesongen hos Arsenal.

Det høres merkelig ut, men med Arsenal smådesperate etter å skrape sammen penger til egne forsterkninger før 5. oktober, kan et solid bud fra tilsvarende desperate United ønskes velkommen.

Les: Koulibaly ble presentert som ny spiller i Premier League

23-åringen har 55 Premier League-kamper, men har så langt holdt seg langt unna scoringer (står notert med 1). Tidligere var midtbanespilleren så og så på vei til Wolverhampton, men ble.

Nå har Ainsley Maitland gjort seg fortjent til plass i den engelske landslagstroppen. Ifølge Sport1 er de røde djevlene villig til å betale rundt 250 millioner kroner pluss add-ons for spilleren som kan plasseres i flere posisjoner.

Hmm.

Les: Agenten dritsur på Solskjær