To spillere som må by hverandre opp til dans. (foto: united, twitter)

Det er ingen tvil om at den engelske 20-åringen hos Dortmund har potensiale til å bringe arbeidsgiveren gull, ære og glitter de neste 10-15 årene.

Samtidig har det vært slitsomt å følge med på hele Jadon Sancho-historien. Vi klager ikke, men for United-supportere som har gått og ventet på at Englands store fotballsønn returnerer, er det på grensen til utmattende. En uke ser alt lyst ut for en overgang i sommer, den neste er alt bekmørkt.

Les: Alan Shearer har «sett seg selv» hos Manchester United

Heldigvis har United-supporterne hatt nok å glede seg over med aktiviteten på banen. Nå ser det også ut til å bli en ende på Sancho-historien i løpet av noen uker.

For tyske Bild hevder at Borussia Dortmund har satt deadline for Sancho-salget til 10. August. Det vil si at United har litt over en måned på å hoste opp de nesten 1,3 milliarder kronene, eller se å pelle seg vekk fra Dortmund.

Les: Sky Sports måtte ta en prat med Alexander Tettey

Dette kommer ikke mange dagene etter at Sky Sports kilde hos United fortalte at klubben har satt et tak på maks 600 millioner kroner for vingen.

1,3 milliarder kroner på den ene siden, 600 millioner på den andre. Nå er også datoen satt for når det hele er over.

Selv om dette ser ut som en fastlåst forhandlingssituasjon, skal vi ikke glemme at Dortmund ikke tjener på å holde Sancho «fanget» hvis det eneste som står i hodet hans er Old Trafford.

Vi aner ikke om hvordan dette ender, men vet nå i det minste at vi slipper å lure mer etter 10. august.

En skikkelig rysare.

Les: Mourinho ber om mer bråk: «Det er vakkert»