Alexander Tettey(foto: norwich, twitter)

34-åringen har spilt for Norwich siden 2012. Dette har gitt nordmannen en helt spesiell erfaring som Sky Sports ville høre mer om.

Tettey har nemlig vært med på nedrykk fra Premier League to ganger tidligere. Nå styrer Norwich med stø kurs mot nok en rask retur til Championship.

Les: Det brenner på dass

Ingen krise for en spiller som har opplevde dette flere ganger før, kanskje?

-Jeg trodde at jeg hadde blitt immun mot nedrykninger. Jeg har prøvd det flere ganger, så jeg er kjent med følelsen og jeg vet hvordan det hele skal håndteres, men det slår meg likevel. Jeg bekymrer meg for klubben og lagkameratene, så selvfølgelig gjør det vondt for meg også, forklarer Tettey til Sky Sports.

Som ikke har gitt helt opp. Tryner Aston Villa og Bournemouth mer en Norwich de siste rundene, kan «miraklet» skje for Norwich og Tettey.

På tirsdag venter Watford, som også trues med sine balansekunster på nedrykkslinja.

Les: Mourinho ber om mer bråk: «Det er vakkert»