Helt greit for meg. Tschau. (foto: tottenham, twitter)

Etter noen seige dager etter Sheffield United-tapet, slo Tottenham tilbake mot Everton. At Spurs-spillere starter brytekamp med hverandre er bare et godt tegn – skal vi tro José Mourinho.

Det er ingen tvil om at det ikke her helt god stemning hos Tottenham om dagen. Sesongen etter Champions League-finalen har vært en lidelse for spillere, to managere, eiere og supporterne.

Les: Det brenner på dass

Derfor var den knepne 1-0 seieren mot Everton et takknemlig tilskudd av oksygen.

Spørsmålet flere stiller seg etter kampen er hva som egentlig skjedde mellom Hugo Lloris og Heung-Min Son da kaptein Giovani Lo Celso måtte inn og bryte opp håndgemenget og utvekslingen av ilsinte engelske gloser mellom de to spillerne.

For Mourinho var dette et godt tegn.

-Det er vakkert. Det er en trolig en konsekvens av møtene våre. Hvis du vil skylde på noen, så er det meg. Jeg var kritisk til guttene mine, for jeg mener at de ikke er kritisk nok selv. Jeg ba dem om å kreve mer av de andre spillerne og ba dem om å sette kollegaene under the pressure of the team spirit you have to give, sier Mourinho til Sky Sports.

Les: Vil hente tilbake Declan Rice

Ifølge Mourinho var alt ordnet opp mellom de to spillerne da da kom inn i garderoben til pause.

Så avslutter portugiseren i herlig Mourinho-stil:

-Et lag med gode gutter, et lag med snille gutter. Det eneste de kan vinne på slutten av sesongen er Fair Play Cup, noe jeg aldri har vunnet og har ingen interessa av å vinne, avslutter Tottenham-manageren.

Er det oss, eller har det en tendens til å bli litt spent steming i troppene Mourinho leder?

Uansett, Tottenham-supporterne takker Everton for tre poeng og jager videre for å redde stumpene.

Go Tottenham!

Les: Alan Shearer har «sett seg selv» hos Manchester United