Zlatan har heldigvis 37 år igjen som fotballspiller

Vet å "smile" til kameraet. (foto: milan, twitter)

Sleip overskrift? Jepp, men vi kunne ikke dy oss. Den svenske løven har selv uttalt at han kan holde på i en halv evighet som profesjonell fotballspiller. Egypteren Ezzeldin Bahader viser verden nå hva en halv evighet for Zlatan faktisk kan bety.

Vi lar Zlatan være Zlatan, men når du scorer mål som 38-åring i byderbyet i Milano, da har du gener, fysikk og jernvilje som taler for at svensken kommer til å kreve sin plass i internasjonal fotball for years to come.

Så til Bahader. Den egyptiske fotballspilleren trener nå med en egyptisk tredjedivisjonsklubb etter at han fikk spillerlisens av det egyptiske fotballforbundet.

Les: Adebayor rømte fra Tyrkia – har nå signert med den regjerende ligamesteren

Så langt ingenting å skryte av, helt til vi nevner at bestefar Ezzeldin har rundet 75.

Målet hans er nå å presse seg inn i Guiness rekordbok som verdens eldste profesjonelle spiller.

Og hvis du tror Zlatan er gal som presser seg år etter år på den internasjonale fotballarenaen, hør på 75-åringen Bahader:

-Hvorfor slutter spillere når de er 35? De kunne ha fortsatt å spille lenge, men har ingen ambisjon og drivkraft til å holde det gående. Jeg er fortsatt på begynnelsen av denne veien, sier Bahader ifølge ESPN.

Egypteren må fullføre to 90-minutters kamper for å innta plassen som verdens eldste profesjonelle spiller, noe han renger med å ha gjennomført i løpet av mars.

Vi vet Zlatan ikke har andre forbilder enn seg selv, men vi tipper denne egypteren faller inn i kategorien interessant.

Les: Nå begynner vi virkelig å bli bekymret for Leeds