Nå begynner vi virkelig å bli bekymret for Leeds

Mens vi venter på PSG. (foto: leeds, twitter)

Det er ingen hemmelighet at vi sitter og nikrysser fingrene for at storheten (vi droppet glatt «gamle») returnerer til divisjonen de tilhører. Da sitter vi med en tilsvarende ekkel følelse når Leeds begynner å vise svakhetstegn i innspurten.

1 seier på de siste 6 Championship-kampene får oss til å lure hva som skjer med Marcelo Bielsas gjeng som har hatt blikket hevet og fokus på kun ett scenario før nyttår: The Return to Premier League.

Les: Gled dere skikkelig, United-supportere!

Vi lar manager Bielsa gi oss en beroligende forklaring på at det meste fortsatt er under kontroll i troppen.

-Spillerne gjør mye av de samme tingene som de gjorde i våre gode perioder. Før betalte vi kanskje ikke prisen for feilene våre, men nå betaler vi for dem. Laget spiller ikke dårligere enn før, løper ikke mindre enn før og har den samme selvtilliten som før, sier Bielsa på pressekonferansen før tirsdagens kamp mot Brentford.

Takk så mye, Marcelo, dette fikk oss hvertfall ikke til å få ned pulsen før Brentford-kampen.

Vi gjør det samme som før, men taper åkke som.

Les på Popidol: Halvparten av norske niåringer er på sosiale medier

For oss betyr dette at motstanderne har knappet inn på Leeds spillemessige forsprang.

Nå er ikke alt håp ute selv om vi fremstiller som det. Med seier over Brentford hales det inn på West Brom på førsteplass, men blir det tap på Griffin Park, seiler Brentford rolig forbi Bielsas og gjengen.

Det er nettopp denne spenningen i toppen som gjør også Championship til en digg liga, men i dette tilfellet kunne vi ønske en litt klarere bane for Leeds – og en manager som kunne berolige oss med å kunne skylde på noe som lar seg fikse.

Go Leeds!

Les: Englands rikeste dropper kjøp av Chelsea