For stor for USA. (foto: la galaxy)

Verdensborgerne Zlatan Ibrahimovic har nettopp tapt veddemålet med David Beckham etter Englands 2-0-seier over Sverige i VMs kvartinale. «Straffen» blir å tre på seg engelsk landslagsdrakt og heie på Kane og gjengen neste gang de spiller på Wembley. Vi tror ikke dette blir den eneste turen til Europa for supersvensken.

Zlatan har nå rukket å score sitt 11. ligamål for LA Galaxy, da han natt til søndag satte inn et mål på straffespark i 4-0-seiren over Columbus Crew.

Les: Zlatan og Beckham enige om date etter VM

Dette betyr tredje MLS-kamp på rad med scoring for svensken. Nå ligger Los Angeles Galaxy-spilleren på andreplass på toppscorerlisten.

Kommer det riktige tilbudet, kommer Kong Zlatan! (foto: la galaxy)

Kjenner vi Zlatan rett, gir han seg ikke før han tar igjen Joseph Martinez som topper med 18 scoringer for toppklubben Atlanta United.

Etter en lei avslutning hos Manchester United med skadeavbrekk og et litt snublende comeback, er vi overbeviste om at Zlatan ikke er ferdig med Europa. Han bruker MLS-sesongen til å vise at sjefen er tilbake og klar for å møte verdens nestbeste fotballspillere igjen.

Made by Zlatan har større ambisjoner om å se kul ut i USA (foto: zlatan, twitter)

Hvis en europeisk toppklubb ringer, reiser Zlatan. PS: Vi var de første til å varsle comebacket.

Les: Det siste om Zlatan

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds