(foto: milan, twitter)

Det er fire år siden Løvenes herre dro på seg den gule drakta, men rett før landslagstrener Janne Andersson hadde tatt ut den svenske troppen til forrige landslagssamling hadde 39-åringen et eget show på instagram.

Media hengte seg villig på stuntet til Zlatan, der det virket som et comeback til blågult var rett rundt hjørnet. Landslagssjefen åpner nå opp for den fiktive døraåpningen til Zlatan, for skal vi tro Andersson, står og faller det på Zlatan sjøl.

-Hva han poster, eller hva det heter, det må han selv stå for. Han har sagt at det bare var for å irritere, og han har tidligere tydelig lukket døren til landslaget, begynner landslagstreneren til Fotbollskanalen.

Les: Leeds fikk telefon fra Barcelonas superduper talent

-Hvis han vil gjøre et comeback på landslaget må han endre mening og si at han gjerne vil tilbake til laget. Da skal jeg ta en beslutning ut fra det, fortsetter Andersson og prøver å minne Zlatan på hvem som leder landslaget.

Les på F7: Roman Abramovich er ikke den rikeste Premier League eieren

-Jeg er utrolig imponert at han fortsetter å ha en så stor sult og drive. Han er en fantastisk atlet, og han er den beste noensinne med god margin, avslutter døråpner Andersson.

10 scoringer og 1 assist på bare seks Serie A-kamper bekrefter Anderssons beskrivelse av 39-åringen.

Det er bare det at vi tviler på at Zlatan noen gang kommer til å be om å få spille på landslaget. Hvis han skal returnere må nok Andersson reise til Milano, gå ned i knestående og be pent.

Les: United tvinges til å «kvitte seg» med to fremtidige storstjerner på Old Trafford