Nok av dilemmas som United-manager. (foto: united, twitter)

Det er ikke noe nederlag å bli sendt på utlån, men når du endelig har fått plass i troppen til Manchester United før sesongen, er det surt å ikke få gjort nytte for seg.

Dean Henderson ble hentet hjem i hui og hast i sommer da David de Gea viste fomle-tendenser, men spanjolen har reetablert seg som numero Uno på Old Trafford. Dette har sendt keeperen, som hos Sheffield United forrige sesong gjorde seg fortjent til merkelappen «en av Premier Leagues beste ballstoppere», ut av Premier League så langt.

Les: Ville tilbud kastes i fanget til Solbakken

Ifølge The Sun har Leeds og Brighton begge vinket Henderson inn for leieopphold fra nyttår.

Den andre spilleren som er altfor god til å nøye seg med å sitte med overtrekksdrakten på, er Brandon Williams.

20-åringen kom inn som ei kule forrige sesong på venstresiden i forsvaret. Så langt har Luke Shaw holdt seg stort sett skadefri, i tillegg til at 18 millioner punds-investeringen Alex Telles skal inn og gjøre nytte for seg.

For Willams har dette betydd en anonym tilværelse med kun to Carabaco Cup-kamper og to Premier League-kamper på benken bak seg, bare måneden igjen til jul.

Les på F7: Roman Abramovich er ikke den rikeste Premier League eieren

Både Henderson og Williams kan få sin mulighet hvis skadesituasjonen endrer seg i deres posisjoner, men det er tvilsomt at Solskjær risikerer at de to fremtidige stjernene på Old Trafford begynner å murre og se etter alternativer.

Ifølge The Athletic har overraskelseslaget denne sesongen, Southampton, hatt blikket vendt mot Unite, utviklingen til Williams og muligheten for leie. Hasenhüttl forsøkte seg i sommer, men da blokkerte Solskjær forsøket og ga klar beskjed om at Williams var del av planen hans.

Det ble ikke som planlagt. The Athletic hevder Southampton gjør seg klar for nok et fremstøt, mens United ønsker å avvente lengst mulig for å se om Southampton kommer til å bli brysomme i konkurransen om en kvalifisering til de europeiske ligaene.

Les: Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

Solskjær har sett hos Liverpool hva solid bredde i troppen betyr når en klubb seiler inn i den perfekte skadestormen, så motivasjonen er heller liten for å slippe Henderson og Williams. «Dessverre» for Solskjær er begge spillerne for gode til å akseptere noen spredte cupkamper mens de venter på muligheten.

Dette er nok to utleieopphold United bare må åpne opp for.

Les: Leeds fikk telefon fra Barcelonas superduper talent