Gareth Bale ønsker å klore seg fast

254
Gareth Bale

BBC melder etter å ha snakket med Gareth Bale sin agent Jonathan Barnett at til tross for at Zinedine Zidane er tilbake ønsker superstjernen med hestehale å fullføre sin karriere i Real Madrid.

Forholdet mellom de to har ikke vært det aller beste i de nesten tre årene Zinedine Zidane var manager for Real Madrid. – Det var konsensus blant eksperter at når Zinedine Zidane var tilbake i klubben ville det bety at Gareth Bale skulle ut så raskt som mulig.

For bare tre dager siden hadde vi denne overskriften: «Zidane vil ikke jobbe med ham»

Det mange glemmer  når det gjelder Zidane er hans ekstreme vinnerskalle. Han er pragmatisk og skal ha gitt Gareth Bale signaler om at han vil arbeide for at han skal løfte seg på det nivået de begge mener han har. – Det kan godt tenkes han tar en Ole Gunnar Solskjær og blåser liv å glede inn i en klubb i krise.

29 Gareth Bale har på enkelte kamper opplevd pipekonsert fra hjemmepublikumet, samtidig har han gjennomført en del kamper hvor han har vært fantastisk god. – Nå tror alle eksperter plutselig at de to meget sterke personlighetene har funnet sammen og blitt enige om at Real Madrid skal løftes tilbake på topp.

Les: Gareth Bale slipper straff