Skal inn å rydde opp for Arteta.

Martin Ødegaard vendte hjem til Real Madrid som en av La Ligas aller beste spillere etter å ha levert kamp etter kamp på utlån hos Real Sociedad. – Såpass ivrige var Real Madrid at de hentet han et år før avtalen.

Vel «hjemme» har det skjedd en radikal vending, lite spilletid under Zinedine Zidane har ført til at Martin Ødegaard i følge Marca har bedt om å forlate de Real Madrid. – Et tydelig tegn på at noe er i gjære er at Martin Ødegaard ikke engang er med i troppen Copa del Rey kampen mot Alcoyano.

Les: Ole Gunnar Solskjær setter punktum ved Marcos Rojo og Sergio Romero

Manager Zinedine Zidane spiller nå en kjent melodi, rekken med spillere som har havnet i hans fryser begynner å bli lang. – Vi nevner i fleng: Gareth Bale, James Rodriguez, Keylor Navas, Mateo Kovacic, Dani Ceballos, Marcos Llorente og nå slik det ser ut Martin Ødegaard.

I løpet av hele 2020/21-sesongen til dette punktet har Martin Ødegaard vært på banen i totalt 367 minutter, noe som har tvunget ham til å kreve et nytt lån.

Zidane vil beholde han på grunn av mangel på angrepsspillere i troppen, men det fremstår mer som kriseplanlegging enn et reelt ønske om å bruke Ødegaards talent.