Ole Gunnar Solskjær

På dagens pressekonferanse i forkant av morgensdagens bortemøte mot Fulham som de trolig må vinne for å holde unna Manchester City som virkelig har fått opp dampen ble det snakket mye om hvilke spillere som måtte gå i vinter.

Fokuset til pressen var hva som skulle skje med Jesse Lindgard som spiller alt for lite og som er ønsket av en rekke klubber, blant annet Sheffield United, bunnlaget som Manchester United møter i neste Premier League runde.

Les: Målmaskin Amahl Pellegrino skuffer stort med klubbvalg

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet det som har begynt å piple frem av informasjon nemlig at han vil beholde troppen mest mulig intakt. Han sa fritt oversatt etter hukommelsen: «Jeg vil ikke gå inn på hver enkelt spiller, men vi kan la en maks to dra. En av våre styrker er at vi har en dyp stall som er i form, jeg har ikke tenkt til å gi bort en av våre fordeler for å sende sende av gårde spillere nå. «

Det betyr i korte trekk, at det bare de spillere som allerede har fått beskjed om at de kan dra videre som er aktuelle. Jesse Lindgard blir mens Marcos Rojo og Sergio Romero kan dra hvis noe bra dukker opp.

Les på Engelske Klubber: Får kamp om verdens beste spiller