Unai Emery

Den spanske manageren Unai Emery vil trolig ikke høste en unison hyllest hvis han returnerer til Emirates Stadion på besøk. Emery gjør det vesentlig bedre i hjemlig liga enn det han presterte både i Paris Saint-Germain og i Arsenal.

Det er ingen hemmelighet av Newcastle til tross for å ha bøtter med penger ikke har hatt den største flaksen i å hente en ny manager siden de sparket Steve Bruce. – Det er de som ikke ønsker å spille for en klubb eid av diktatorer og det er også de som ikke vil lede en klubb som er i reell fare for nedrykk.

Les: Hevder Jude Bellingham allerede har bestemt seg for Premier League-klubb

Den tidligere Roma manageren Paulo Fonseca har i noen dager vært øverst på listen over den de fleste eksperter tror er på vei inn portene på St James’ Park, men nå i følge Sport1-journalist Patrick Berger er førsteplassen overtatt av Unai Emery.

Planen er å benytte landslagspausen (Norge møter Latvia 13 november og Nederland tre dager senere) til å fullføre en avtale med Unai Emery. – Det kommer til å koste, men Newcastle skal være villig til å betale det som trengs for å kjøpe Emery fra hans nåværende kontrakt med spanske Villarreal.

Unai Emery trente Arsenal mellom 2018-2019. Siden 2020 har 49-åringen trent Villarreal, som han ledet til Europa League-tittelen forrige sesong.

Les: Bekreftet: Tottenham-ledelsen fortsetter å sparke managere

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Unai Emery (@unaiemery_)

På pressekonferansen før Champions League møtet mot Young Boys kunne Unai Emery fortelle han ikke vet noe som helst.