Påvirker det som skal skje - og når det skjer.

La Liga kommer snart tilbake om 10 dager tar Real Madrid imot Eibar, selvsagt uten publikum. Manager Zinedine Zidane jobber iherdig med Real Madrid .Det er sannsynlig at vi vil se annerledes lag når de er tilbake enn før pausen, spesielt i angrep.

Real Madrid er 2 poeng bak Barcelona som for øyeblikket virker å ha store problemer med sin egen identitet. – De aller fleste spanske eksperter tror at det er en ledelse som Barcelona vanskelig kan holde, spesielt hvis Zinedine Zidane har brukt coronapausen godt.

Les: Sky Sports: United jakter superduo i Bundesliga

Thibaut Courtois er målvakt, og den eneste virkelige tvilen bakerst er venstreback plassen, hvor Marcelo og Ferland Mendy vil fortsette å kjempe om om plassen de har delt hele sesongen.

Casemiro vil forbli nøkkel på midtbanen sammen med kombinasjoner av Fede Valverde , Toni Kroos , Luka Modric og Isco, før det virkelige kaoset dukker opp på topp med 10 spillere å velge mellom.

Les på F7: Selger ikonisk nakenbilde

Karim Benzema

Franskmannen er nr.9 og det angripende referansepunktet.Han er den eneste angriperen som for øyeblikket har Zidanes fullstendige tillit, det til tross for at han ikke var på sitt beste før pausen.

Benzema har flere mål enn noen på Real Madrid, og de håper å gjenoppdage scoringsformen han hadde tidligere på sesongen.

Eden Hazard og Marco Asensio

Under normale omstendigheter vil disse to spillerne være enormt viktige, men det er bekymringer rundt deres form.

Asensio har ikke spilt på 10 måneder og Hazard er i ferd med å komme seg etter skadeavbrekk. Det vil være behov for ekstra hensyn for begge, spesielt Asensio , men de vil trolig spille en rolle i de resterende 11 kampene.

Gareth Bale og Vinicius Junior

Mens Asensio og Hazard kommer seg, er dette Zidanes beste alternativ for å støtte Benzema. Den unge brasilianeren har trenerens støtte og han har belønnet den tilliten med imponerende prestasjoner.

Bale har et trøblete forhold til sin manager, men Zidane må erkjenne at waliseren har evnen til å gjøre en forskjell om han virkelig vil.

Rodrygo og Lucas Vazquez

To pålitelige alternativer som Zidane kan kalle på. De er for øyeblikket langt fra få en en startrolle, men Lucas har vist de siste sesongene konsekvent trappet opp når det trengs, mens Rodrygo har en eksplosivitet som ikke mange kan matche.

Mariano Diaz, Luka Jovic og Brahim Diaz

I bunnen av prioriteringsrekkefølgen finner du disse tre. Serberen har vært skadet i en måned, Mariano har ikke kommet tilbake på full trening enda og Brahim klarer ikke helt å finne formen sesongen.