Sky Sports: United jakter superduo i Bundesliga

Har siktet seg inn mot FA Cup-trofeet. (foto: united, twitter)

United og Solskjær står først i køen for Sancho, Englands største offensive talent og Citys største bommert. Det er Sky Sports blant flere som hevder dette, men det stanser ikke der.

Også gjengen fra Old Trafford er rammet hardt av viruskaoset og har som alle andre gått ut og sagt at når overgangsvinduet åpner blir det ikke business as usual. Men dette betyr ikke at bunnsolide United skal la en krise «gå til spille».

Les: Real Madrid ble faktisk straffet for overfallet på Mo Salah

For skal vi tro Sky Sports, har United siktet seg inn mot å starte neste sesong med en Bundesliga-duo som oser fotballdynamitt.

Jadon Sancho – og Kai Kavertz.

Sky Sports hevder at United også er i pole position for å hente Havertz for 600 millioner kroner (og opp). Fortsatt en uhovrvelig stor sum i disse virustider, men er det noen som står rustet for denne overgangen, så er det United.

Les på Popidol: Henry Cavill vil spille Kal-El en siste gang

I Madrid hevder Marca at Real allerede har innsett at de ikke har mulighet til å kjøpe Havertz i denne runden, så «bordet er dekket for Solskjær» og den brysomme rivalen i München.

Vi tenker oss til dagens United-tropp med en horde av fremadstormende ungdom, plusser på med Sancho og Havertz, og ender opp med: Wow!

Les: Diego Costa kan få opptil seks måneder i fengsel