King of the Match i Nord-London, men på San Bernabeu forblir Modric Rey. (foto. arsenal, twitter)

Real Madrid er videre i Champions League etter ovebevisende 4-1 seier i 8. delsfinalene mot Atalanta. All honnør til Zidane og Real-gjengen som har holdt fokuset gjennom diverse stormer denne sesongen. Men for Martin Ødegaard kom det en melding fra Zidane på tirsdag som ikke akkurat varsler generasjonsskifte på midten hos Real.

Martin Ødegaard er blinket ut som arvtageren til Luka Modric. En glidende overgang skulle komme allerede denne sesongen, men vi så kjapt at Zidane ikke hadde planer om å la unggutta slippe til. Modric fortsatte som playmaker, og Ødegaard søkte seg til Premier League for å ikke stivne på benken.

Les: Juventus betalte 117 millioner euro, nå blir det Ronaldoretur for en slikk og ingenting

Det store spørsmålet er om Zidane er klar til sommeren å gi Ødegaard signalet om at playmakerrollen er tilgjengelig. Skal vi tolke Real-manageren etter Atalanta-kampen, er det lite som tyder på at Zidane ikke skal ha med seg den kroatiske favoritten videre.

– Luka Modric og Toni Kroos var fenomenale som dyptliggende playmakere.. Spør du meg om Luka? Han er 35 år, men det kan du ikke se på banen, sier Zidane ifølge Marca.

For oss høres det ut som en overgang til Arsenal rykker nærmere for Martin «King of the match» Ødegaard. Hos Real kan det i verste fall bli nok en sesong i skyggen av Modric.

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Les: Skal vi tro Karl-Heinz Rummenigge, har United gitt slipp på en gigant