Ole, I want nr. 7.

Det er ikke noe gøy i Juventus om dagen for superstjerne Cristiano Ronaldo. – Istedenfor å bade i beundring fra fans og sponsorer er han «alene» på et lag som ikke fungerer som det skal. Juventus røk ut av Champions League etter å ha tapt 16-delsfinalen mot Porto over to kamper på bortemålsregelen og er såpass langt unna toppen av Serie A at det er urealistisk de klarer ta tittelen alle forventer av dem.

Etter kampen har det vært mye spekulasjoner om Cristiano Ronaldos fremtid i Torino-klubben og blant annet har Paris Saint-Germain en uttalt interesse i Ronaldo. – Ronaldo forlot Real Madrid i 2018 nå snakkes det høylytt om retur, spesielt i spanske medier, AS kommenterer til og med at det er ønsket av den portugisiske stjernen.

Les: Manchester United-eierne har skjønt hva en Ronaldo-retur til Old Trafford kan bety

På Instagram har Ronaldo kommentert Juventus CL-avgangen og overskriftene om en overgang.

«Det er sant at fortiden tilhører et museum, men dessverre har fotball et minne … og det gjør jeg også. Historien kan ikke slettes, den skrives hver dag », skriver Ronaldo blant annet.

Ronaldos avtale med Juventus strekker seg til sommeren 2022, og lørdag uttalte Corriere dello Sport at Torino Club satte en prislapp på Ronaldo: 29 millioner euro. – Den prislappen skal ha fått enda en gammel klubb til å våkne. Bare skjortesalget på Old Trafford ville betale overgangen i løpet av en uke. Dessuten og minst like viktig, manager Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo hadde noen veldig gode sesonger sammen på Manchester United før Solskjær la fotballskoene på hylla i 2006.

Forholdet til Real Madrid manager Zinedine Zidane er ikke så godt som med den norske manageren.

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»