Mester Zizou.

Zinedine Zinedane er en gigant, men for spillere som er avhengig av å få beskjeder, strategier, tilbakemeldinger og kjeft på engelske, hjelper dette lite.

Luka Jovic har hatt sine tunge dager etter at han kjepphøy ble hentet til Real Madrid i 2019. Etter at leieavtalen med sin tidligere klubb Eintracht Frankfurt kom på plass i januar, har selvtilliten umiddelbart returnert.

Les: Liverpool kaprer supertalent som sammenlignes med Salah og Greenwood

I debutkampen brukte Jovic 28 minutter på to scoringer. På tre Bundesliga-kamper har 23-åringen levert tre scoringer, like mange han har brukt 1,5 år på i Real-drakten.

Nå skal vi ikke forenkle fenomenet med kommunikasjonsproblemer i Madrid, men vi tror på Jovic at Zidane ikke akkurat har gjort arbeidshverdagen enklere. Spanske AS serverte Jovic spørsmålet om forskjellene mellom Zidane og Eintracht-manager Adi Hütter.

-Jeg vil ikke gå i detaljer. De er begge fenomenale trenere. Zidane er også veldig god på det personlige nivået, men det er lettere for meg å kommunisere med Adi på engelsk. Jeg er ikke god nok i spansk til å kunne snakke flytende med Zidane. Denne detaljen gjør det letter for meg, sier Jovic.

Les på Popidol: Jim Carrey er fantastisk

Som legger til at han har sluttet å ta spanskundervisning, en detalj som sier en god del om planene fremover.

I fotballens verden teller prestasjoner og meritter alt. Luka Jovic minner oss på at kommunikasjon også spiller en betydelig rolle. Så til Premier League-gigantene som drømmer om å hente inn Champons League-kongen Zidane som manager – glem det.

No habla ingles.

Les: Selv nedenifra og ubarbert ser den nye Chelsea manageren ikke spesielt kul ut