Bilde tatt før skaden.

Du skal ikke veldig langt tilbake i tid til da 22 år gamle João Félix var en av Europas mest ettertraktede unge spillere. – Slik er det ikke lenger. Manager Diego Simeone har flere valg i de offensive posisjonene når han tar ut startelleveren i Atletico Madrid.

Denne sesongen har manageren ofte valgt spillere som Antoine Griezmann og Luis Suarez, noe som har vært til skade for João Félix. Han har tolv kamper i ligaen så langt denne sesongen, hvorav flertallet har vært fra benken.

Les: I racet om Amadou Haidara har Manchester United en stor fordel av Ralf Rangnick

Félix kom til Atletico Madrid sommeren 2019 fra Benfica i sterk konkurranse fra blant andre Barcelona. Siden det har det stått mer på evnen enn lysten for å hente han til Camp Nou. Journalist Ruben Uriah melder at Barcelona manager Xavi Hernandez mer enn gjerne løfter João Félix opp fra benken og inn i sin førsteellever, men 22 åringen vil ikke dra videre. Marca melder: «Uansett hvor interessen kommer fra!, spiller ingen rolle, João Félix vil ikke dra, verken nå eller i sommer»

João Félix sin kontrakt med Atletico Madrid strekker seg til sommeren 2026, Manchester City manager Pep Guardiola har flere ganger uttrykt sin begeistring for portugiseren uten at det så langt har ført til noe konkret.

Les: Endelig for Eden Hazard!