Amadou Haidara

Etter Ralf Rangnick overtok for Ole Gunnar Solskjær har barnehage image bare forsterket seg. Problemene tårner seg opp og selv om det bare skulle komme trepoengere fremover vil mange fans mening om den tyske manageren forbli negative.

En stor fordel har dog Manchester United av Ralf Rangnick, noe de sikkert tenker å utnytte til fulle også når han blir konsulent etter endt sesong, nemlig hans enorme kontaktnett og rykte om å være tøff, men fair i forhandlinger.

Les: Thomas Vermaelen avslutter karrieren og åpner døra til det som skal bli et gigantisk VM-eventyr

RB Leipzig som Rangnick var med å bygge opp fra «bunnen» kjemper nå mot tyngdekraften for å beholde Amadou Haidara. – Sky sports melder at de trolig må gi tapt i sommer og miste den 23 år gamle midtbanespilleren til Manchester Untied.

Den maliske midtbanespilleren har vært et mål for både Manchester United og Newcastle i løpet av vinteren, men forhandlingene har ikke vært enkle siden RB Leipzig nekter har satt seg på bakbeina. – Nå er det bare et spørsmål om tid før de blir «tvunget».

Reporteren Philipp Hinze sier følgende: «Før RB blir tvunget til å gi seg, blir han i Leipzig i alle fall til sommeren, da han er et viktig anker på midtbanen».

Men til sommeren får de ikke beholde ham, med frikjøpsklausulen på drøyt 400 millioner som er aktivert da».

«Noen ganger blir det uanstendig fra et RB-synspunkt, det må man nesten akseptere»

Ralf Rangnick, som har godt grep om Haidara fra tiden i RB Leipzig, er ivrig etter å signere spilleren. Haidara har selv vært United-supporter siden barndommen, så at han havner der er ikke usannsynlig.

Les: Viktig signering for Conte!