Skulle ha løst seg for Xavi. (foto: barcelona, twitter)

Alvaro Morata ble tatt ut til det spanske landslaget omtrent samtidig som en av landets største legende Xavi Hernandez la opp. Morata har kontroversielt siden han er fra Madrid hyllet Xavi som en av tidens aller beste midtbanespillere.

Barcelona rekrutterte nylig den spanske landslagsspilleren Ferrán Torres fra Manchester City for 55 millioner euro, selv om de fortsatt har store problemer med å registrere nye spillere går de nå etter neste landslagsspiller.

Mundo Deportivo ønsker den katalanske klubben nå å rekruttere Atletico Madrids spanske landslagsspiss Alvaro Morata. Spissen har vært på lån i den italienske storklubben Juventus de siste 18 månedene, men ifølge avisen ønsker han nå å forlate klubben.

Barcelona har allerede snakket med spillerens agent og Barcelona-trener Xavi skal ha ringt Morata personlig for å si at han vil ha ham i klubben på et seks måneders lån, men at det kan bli lengre enn det gjennom en permanent overgang til sommeren . Et forslag som Morata bør ivret for.

Barcelona må imidlertid først takle lønnsproblemene sine først, siden lønnsbudsjettet deres allerede overstiger det maksimalt tillatte i La Liga.

Les: Har kjøpsplaner som best kan beskrives som monumentale