Laporta vil ikke at Real Madrid skal kødde når kontrakt med Torres skal forlenges. (foto: barcelona, twitter)

Det foregår hektisk aktivitet aktivitet på Camp Nou om dagen, noen skal inn, og med problemene de har skapt selv må lønnskostnader kuttet raskt.

Alle vet at Barcelona er ute å kjøre økonomisk med en gjeld på nesten 14 milliarder kroner. – I årevis har de brukt veldig mye mer enn de har og viktigere akkurat nå, brutt reglene for lønninger og økonomisk balanse som innebærer at La Liga følger klubben ekstra tett.

Les: Vant mot Liverpool, men mistet Vardy

Barcelona rekrutterte Ferran Torres for 560 millioner kroner

Men nå kan de ikke registrere ham da klubbens lønnsbudsjett overstiger ligaens lønnstak.

Tirsdag ble den spanske landslagsspilleren Ferran Torres presentert som ny Barcelona-spiller og den katalanske klubben skal betale 560 millioner kroner til Manchester City for ham.

Men klubben har allerede støtt på problemer: De kan ikke registrere ham.

Les: Takker for seg etter to år og to seriegull

Barcelona er allerede over det maksimalt tillatte lønnstaket og må selge spillere for å redusere lønnskostnadene før de kan registrere Torres, skriver Football Espana.

Dersom en klubb som allerede er over lønnstaket rekrutterer en ny spiller som tjener mer enn 25 prosent av klubbens salgsinntekter, kan spilleren ikke registreres i henhold til La Ligas regler.

Til tross for at de forlot Messi og Antoine Griezmann, som var to av klubbens best betalte spillere, er Barcelona fortsatt over det maksimalt tillatte lønnstaket og utenfor ligaens regelverk. For å kunne registrere Torres, leter de nå etter måter å kvitte seg med Philippe Coutinho og Samuel Umtiti på, men har ennå ikke lykkes.

Barcelona kuttet lønnskostnadene mer enn noen annen klubb denne sommeren, men mye av disse kuttene ble spist opp av kontraktsforlengelser for Ansu Fati og Pedri.

Slik situasjonen er nå, vil ikke klubben kunne registrere sin signering på 560 millioner når registreringsperioden åpner 3. januar. Det samme gjelder Dani Alves, som ble rekruttert som Bosman i november.